Logo SecWise wit

Wachtwoordmanager

Hoe meer online diensten er gebruikt worden, hoe meer gebruikersnamen en wachtwoorden er komen. Als meerdere personeelsleden toegang moeten krijgen tot verschillende accounts is het belangrijk om al deze inloggegevens te managen, zodat ze makkelijk terug te vinden zijn, maar belangrijker nog: zodat ze niet buiten het bedrijf komen te liggen.

90% van alle computerinbraken en ransomware zijn het gevolg van slechte wachtwoorden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw wachtwoorden waardeloos worden voor hackers. Jouw gegevens zijn veilig met een goede wachtwoordmanager .

Hoe werkt een wachtwoordmanager?

Met de Keeper Password Manager heb je nog maar 1 wachtwoord nodig. Al jouw wachtwoorden worden veilig en versleuteld opgeslagen in jouw persoonlijke wachtwoorden kluis waar alleen jij de sleutel van hebt.

Met de Enterprise Licentie wordt toegangsbeheer eenvoudig door de mogelijkheid van delen van wachtwoorden. Met de Privé Licentie houden medewerkers ook privéwachtwoorden veilig achter slot en grendel.

SecWise legt graag meer uit over deze passwordmanager. En ervaar het gemak van de wachtwoordenmanager via een demo of proeflicentie.

Wil je meer informatie over Keeper? Kijk dan eens op Keeper.

Entrepreneur scanning fingerprint

Passwordless is de toekomst

Wil je helemaal geen wachtwoorden meer invoeren? Dat kan! Uit onderzoek van onder andere Microsoft is gebleken dat passwordless inloggen de toekomst is. Hoe je dan de authenticatie doet? Dat kan bijvoorbeeld met een combinatie van oplossingen om zeker te weten dat jij het bent. Bijvoorbeeld met biometrische authenticatie zoals een vingerafdruk of irisscan in combinatie met een persoonlijke FIDO-sleutel.

Laten we samen onderzoeken of jouw organisatie klaar is voor deze stap!

Is jouw organisatie toe aan Password Management?
Vraag ons eens op de koffie, dat kost je hooguit een beetje van jouw tijd.

CyberRisico QuickScan

Snel inzicht in de belangrijkste infomatie-risico’s binnen jouw organisatie. Focus op het waarborgen van de informatiebeveiliging.

Mannelijke hacker in hoodie met laptop bezig met ransomware